Opslagstavlen

• Kære alle
    Se venligst vedhæftede nyhedsbrev fra mig. Det er på ca. 1½ side, men jeg lover det er fuldt af spændende information ;-)
    Mvh Lars Kirk
    Lars Kirk Andersen (KI) den 04-07-2018
  • Samlet plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen - opdateret 29/5-18
    Kære forældre

Aakjærskolen har en unik beliggenhed i hjertet af midtbyen i Skive. Det giver os nogle særlige muligheder, og en særligt mangfoldig elevgruppe, som repræsenterer et tværsnit af hele det danske samfund. Midtbyens elever er vores elever og vores eksistensgrundlag.

Vores optag af tosprogede elever nødvendiggør en række indsatser og tiltag i forhold til sikring af det faglige, kulturelle og sociale beredskab. Vi ser Aakjærskolen og fællesskabet her som en nøgle til god integration, og vi tilskriver kulturel forståelse og gensidighed stor værdi.

Dette er indledningen til en plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen, som beskriver og samler de mange store og små tiltag, vi er på vej med. Den er ikke 100% færdig, men udvikles hele tiden.
    Planen rummer svar på mange spørgsmål, men vi er altid klar til at svare på flere - så tag endelig fat i mig med alle store og små spørgsmål.
    Mvh Lars Kirk

Lars Kirk Andersen (KI) den 14-05-2018