• Lars Kirk Andersen (KI) den 06-02-2018

Få indflydelse på dit barns skole!

Nu nærmer skolebestyrelsesvalget sig med hastige skridt. Derfor denne orienteringsskrivelse.

Først og fremmest er det vigtigt, at så mange forældre som muligt deltager i skolebestyrelsesvalget. Skolebestyrelsen træffer en række beslutninger, som har stor betydning for børnenes skolegang, og får et spændende indblik i skolens maskinrum!
    Lister over stemmeberettigede kan ses på Aakjærskolen på kontoret fra og med 5. februar til valgets afslutning. Sidste frist for henvendelse om optagelse på valglisten er fredag d. 23. februar.

Valget starter med et valgmøde d. 8. marts kl. 19.00 på skolen. På mødet orienterer valgbestyrelsen om reglerne for valg af skolebestyrelse, og bagefter drøfter forældrekredsen kandidatopstillingerne. Nærmere invitation følger.
    Se vedhæftede dokument for yderligere oplysninger.

Mvh Lars Kirk, Skoleleder

• Lars Kirk Andersen (KI) den 31-01-2018
    Flot undervisningseffekt på Aakjærskolen
    I CEPOS' nye opgørelse over undervisningseffekten på landets overbygningsskoler stempler Aakjærskolen ind som en delt nr. 78 (ud af 1404 folke-, privat- og efterskoler) sammen med bl.a. Brårup Skole.
    Undersøgelsen går på, hvor meget skolerne løfter eleverne i forhold til den afgangskarakter, man kunne forvente ud fra en analyse af den socioøkonomiske baggrund, og her løfter vi i 2017 eleverne med 0,6 karakterpoint, i Skive kun overgået af Højslev Skole med 0,8 karakterpoint.
    Man kan altid diskutere formålet og præcisionen i den slags undersøgelser, men det er for mig et tydeligt signal om den solide indsats, der leveres for at eleverne bliver så dygtige, som de kan, her på Aakjærskolen!
    Mvh Lars Kirk
    Stolt Skoleleder

5. og 6. årgang laver Musical

Besøg på Julemærkehjemmet
6.A har besøgt en klassekammerat på Julemærkehjemmet i Hobro.
Det var en god oplevelse for os alle.

Blokdage i januar 1.-2. Klasse
Legorobotter, legoteknik, ozobot, blue Bot og skak.
Oplæg ved Tjalfe første gang

Ingen aktuelle nyheder