Karsten Malte Sørensen den 22-06-2018
    Kære elever og forældre!
    I det vedhæftede er der information om skolens idrætsdag torsdag den 28. juni - på Skive Stadion.
    Karsten Malte Sørensen
    viceinspektør.
    Birgit Gernbak Nielsen den 21-06-2018
    Eleverne får torsdag eller fredag i denne uge deres lånerstatus udleveret fra Skolebiblioteket. "Langtidslån" (dvs. undervisningsbøger) skal afleveres før sommerferien -  senest onsdag den 27/6.
    Biblioteksbøger, der er lånt FØR 1/6 skal ligeledes afleveres; mens bøger, der er lånt i løbet af juni måned gerne må beholdes i sommerferien.
    Hvis der på jeres barns liste findes bøger, der er bortkommet, vil jeg gerne have listen retur med en forældreunderskrift og de forsvundne bøger markeret inden sommerferien.
    Birgit Gernbak Nielsen
    Skolebibliotekar
  • Lars Kirk Andersen (KI) den 11-06-2018
    Ny ansættelse til skoleåret 2018-19
    Aakjærskolen har ansat Jonas Møller Geerthsen til skoleåret 2018-19. Jonas bliver en del af vores inklusionsenhed, Læringsrummet, som støtter op om inklusion, undervisning og udvikling af børn, der har brug for ekstra hjælp til at forblive en del af fællesskabet. Derudover kommer han til at indgå i den almindelige fagfordeling i indskolingen.
    Det er et enigt ansættelsesudvalg, som er overbevist om, at Jonas er den rette til denne opgave. Vi ser frem til samarbejdet.

Mvh Lars Kirk

Farmshow fredag den 15
Indskolingen havde en god tur til farmshow. Der var dyr der måtte klappes.
Der var flere hoppeborge mm. og der blev budt på smagsprøver.

0. årgang på gårdbesøg
Vi lærte en masse om kørene deres kalve og hvor mange ting mælken kan bruges til.

Sidste skoledag for 9. årgang

Matematik i 6.b

Eleverne skal regne rumfanget ud af et prisme.

• 02-07-2018
    Skolen er lukket. ·