• Lars Kirk Andersen (KI) den 14-05-2018
    Samlet plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen
    Kære forældre

Aakjærskolen har en unik beliggenhed i hjertet af midtbyen i Skive. Det giver os nogle særlige muligheder, og en særligt mangfoldig elevgruppe, som repræsenterer et tværsnit af hele det danske samfund. Midtbyens elever er vores elever og vores eksistensgrundlag.

Vores optag af tosprogede elever nødvendiggør en række indsatser og tiltag i forhold til sikring af det faglige, kulturelle og sociale beredskab. Vi ser Aakjærskolen og fællesskabet her som en nøgle til god integration, og vi tilskriver kulturel forståelse og gensidighed stor værdi.

Dette er indledningen til en plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen, som beskriver og samler de mange store og små tiltag, vi er på vej med. Den er ikke 100% færdig, men udvikles hele tiden.
    Planen rummer svar på mange spørgsmål, men vi er altid klar til at svare på flere - så tag endelig fat i mig med alle store og små spørgsmål.
    Mvh Lars Kirk

• Lars Kirk Andersen (KI) den 10-04-2018
    Renovering af Aakjær Torv
    Den planlagte fornyelse af Aakjær Torv går i gang i løbet af en uges tid, så der kommer til at ske ting og sager! Det er et rigtig spændende torv, der kommer ud af det, og det bliver en flot helhed sammen med den fornyede skolegård - jeg vedhæfter nogle tegninger.
    Salling Entreprenørfirma har vundet udbuddet og vil være udførende. Vi kan ikke sige, præcis hvor længe fornyelsen kommer til at vare, men det er formentlig færdigt inden sommerferien.
    Aakjær Torv vil blive indhegnet, således at eleverne ikke kan få adgang til området. Vi vil derudover selvfølgelig indskærpe over for børnene, at indhegning respekteres.

Den såkaldte ”kiss-and-ride”-plads v. torvet (langs Frederiksgade), hvor man normalt kan holde ind og sætte børn af, inddrages i anlægsperioden, så det er vigtigt, at børn sættes af et andet sted af hensyn til trafiksikkerheden.
    Der bliver noget bøvl og noget byggerod, hvilket vi selvfølgelig beklager, men til gengæld er der noget godt i vente, når det er færdigt!

Blokdag den 15.maj
1. og 2.klasse har besøgt Viborg Domkirke og Borgvold park.

Krabbesholm Skov fra den 8.maj
1.+ 2.klasse var nede i skoven og lave forskellige aktiviteter.

Eksamen for 9. årgang

Så er de skriftlige prøver startet for 9. årgang. 2. og 3. maj afvikles prøverne i hallen, og i dag er det ”dansk, skriftlig fremstilling” (3,5 time). I morgen er det matematikprøven på 4 timer.

1.-2.klasse blokdag på Spøttrup Borg

• 30-05-2018