Karsten Malte Sørensen den 17-08-2018
    Kære elever, forældre, bedsteforældre m.fl.

Traditionen tro er der også i år Sensommerfest på Aakjærskolen. Det er i år torsdag den 30. august, og det er fra kl. 18.00 til 20.30.
    Den 22. august er skolens fødselsdag (131 år i år), og vi har i mange år afviklet sensommerfesten denne dato, eller torsdagen i den uge hvor den 22. august falder. De sidste par år har vi ikke kunnet nå dette, da skolestarten har ligget ca. medio august.

Det er 8. årgang der, sammen med deres forældre og lærere, arrangerer sensommerfesten. Overskuddet fra festen går til deres lejrskole, når de kommer i 9. klasse.

Som I sikkert har bemærket, så er der gang i maskiner og gravearbejde i skolegården. Aakjær Torv ændres og forskønnes, og i skolegården er det kloak adskillelse.
    Arbejdet bliver ikke færdigt til sensommerfesten, men vi er blevet enige om, at vi godt kan være der alligevel, og at vi også kan leve med lidt maskiner og afspærringer.

Vi glæder os til at se jer alle den 30. august

• Lars Kirk Andersen (KI) den 04-07-2018
    Kære alle
    Se venligst vedhæftede nyhedsbrev fra mig. Det er på ca. 1½ side, men jeg lover det er fuldt af spændende information ;-)
    Mvh Lars Kirk
  • Lars Kirk Andersen (KI) den 14-05-2018
    Samlet plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen - opdateret 29/5-18
    Kære forældre

Aakjærskolen har en unik beliggenhed i hjertet af midtbyen i Skive. Det giver os nogle særlige muligheder, og en særligt mangfoldig elevgruppe, som repræsenterer et tværsnit af hele det danske samfund. Midtbyens elever er vores elever og vores eksistensgrundlag.

Vores optag af tosprogede elever nødvendiggør en række indsatser og tiltag i forhold til sikring af det faglige, kulturelle og sociale beredskab. Vi ser Aakjærskolen og fællesskabet her som en nøgle til god integration, og vi tilskriver kulturel forståelse og gensidighed stor værdi.

Dette er indledningen til en plan for tosprogsindsatsen på Aakjærskolen, som beskriver og samler de mange store og små tiltag, vi er på vej med. Den er ikke 100% færdig, men udvikles hele tiden.
    Planen rummer svar på mange spørgsmål, men vi er altid klar til at svare på flere - så tag endelig fat i mig med alle store og små spørgsmål.
    Mvh Lars Kirk

Afslutning på H&D på 5. årgang
5. årgang afsluttede håndværk og design med projektet "Dæk et bord".
Temaet var eventyr og det kom der mange flotte bud på.
Der skulle fremstilles ting til bordet i både hårde og bløde materialer.

Idrætsdag med 0 og 1 årgang

Ingen aktuelle nyheder